Welkom bij Access-i

Brussel voor iedereen

 De stedelijke ontwikkeling in Brussel ontvouwt zich rond een park, een straat of een monument. Dat hebben de gemeenten Jette en Laken ook begrepen. Zij onderscheiden zich door natuur en stadsuitbreiding op een slimme manier combineren. Spring op de fiets en ontdek het ontluisterende erfgoed van deze twee gemeenten van het Koning Boudewijnpark tot het Brugmann-ziekenhuis, via het Osseghempark en de Paleizen van de Heizel! 

Bovenstaand adres is dat van het startpunt van de begeleide fietstocht! Hier is het adres van Pro Velo: Londenstraat 15, 1050 Elsene.

 

 

 

Dankzij twee beproefde en aangepaste routes kan je in alle veiligheid door Brussel fietsen en genieten van deze ontdekkingsreis! De eerste route is 9 kilometer lang en op maat van avonturiers met een motorische beperking. De tweede route is aangepast aan slechtzienden en biedt 20 kilometer lang fietsplezier.

  • Onze gidsen zijn professionals die zijn opgeleid voor dit soort fietstochten. En omdat jouw welzijn en comfort onze prioriteit is, zullen verschillende Pro Velo-gidsen de groep begeleiden.
  • Heb je geen fiets, geen probleem! Laat het ons weten bij je inschrijving! Onze partner AllMagic biedt aangepaste fietsen te huur aan.
  • Slechtzienden of blinden kunnen op een tandem springen en hun eigen chauffeur meenemen! Geen chauffeur? Laat het ons weten en wij helpen je verder!